WAT DOEN WIJ?

Wat wij voor u doen hangt helemaal van uw vraag af. Wilt u een deel van uw woning of bedrijfspand aanpakken of totale nieuwbouw? Wij denken met u mee, waarbij u wel de regie blijft houden, vanaf ontwerp, ontwikkeling tot eindresultaat. Het maken van een programma van eisen, schetsontwerp, voorlopig-/definitief ontwerp, bestektekeningen, constructieberekeningen, omgevingsvergunning aanvragen, haalbaarheidstoetsing tot totaalaanneming kunnen we voor u verzorgen. Samen bepalen wat uw specifieke vraag is, is de basis voor het verdere traject.

nieuwbouw - Mols Bouwbedrijf

NIEUWBOUW

Kunt u de plannen die u in uw hoofd heeft niet realiseren in uw bestaande woon-/werkomgeving dan kan nieuwbouw een mogelijke oplossing zijn. We gaan samen kijken wat uw wensen zijn om zo gericht mogelijk tot een voor u passende en juiste oplossing te komen en bouwen wat u precies bedoelt.

Verbouw - Mols Bouwbedrijf

VERBOUW

Nog steeds blij met uw woning of pand maar wilt u wel wat meer of extra ruimte creëren of een duurzame oplossing realiseren? Dan bekijken we samen de mogelijkheden door uw eisen en wensen goed in kaart te brengen.

Renovatie - Mols Bouwbedrijf

RENOVATIE

De meeste zaken in uw woning of pand functioneren nog prima maar enige datering heeft wel plaatsgevonden. Tijd om wat zaken onder de loep te nemen en uw leef en werkomgeving weer goed bruikbaar te maken naar de huidige maatstaven en normen. Van het vervangen van een binnendeur tot een totaalrenovatie.

INTERESSE?

Of het nu om nieuwbouw, verbouw of renovatie gaat, wij kijken graag met u mee!